Glade undervisere
Underviser Abdulrahman M. der studere HA. Almen

Abdulrahman M.

HA. Almen Syddansk Universitet - SDU
Hej mit navn er Abdulrahman og jeg er fra 1997.

Jeg studere på nuværende tidspunkt Erhvervsøkonomi på Syddansk universitet, hvor jeg på studiet finder fag som Matematik, Økonomi og IT meget spændende.

Jeg hjælper en del af mine kammerater på studiet med opgaver da jeg har en meget dyb forståelse af teorierne, og har evnerne til at formidle abstrakte teorier på en meget pædagogisk og simpel måde.

Jeg har derfor valgt at været hjælpelærer, da også mine egne underviserer på forrige uddannelsesinstitutioner har bidt mærke til mine færdigheder.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Abdulrahman M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Teknologi (B) Teknologi (C)
Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Abdulrahman M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn