Glade undervisere
Underviser Thomas B. der studere Lærer

Thomas B.

Lærer University College - København & Hillerød - UCC
Jeg hedder Thomas, og jeg læser til folkeskolelærer.

Jeg er underviser hos GoTutor, fordi jeg brænder for at give min viden videre. Jeg kan godt lide - og er god til - at formidle pensum inden for mine fagkompetencer på alle mulige forskellige måder. Derudover interesserer jeg mig for pædagogik.

Det motiverer mig, at se mine elever flytte sig rent fagligt og personligt, når de får den rette støtte og vejledning igennem det faglige, specielt hvis undervisningen faktisk kan gøres underholdende for dem hvilket jeg føler er et af mine mål som underviser.

Generelt mener jeg at jeg er god til at holde en positiv og forstående indstilling overfor folk og generelt give dem en behagelig oplevelse når jeg snakker med dem. Jeg har et roligt temperament og en tålmodighed der gør mig til en god lytter.

Jeg glæder mig til at møde dig :)

Thomas B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C)
Thomas B. studerer på University College - København & Hillerød - UCC

UCC er en af landets syv professionshøjskoler, der har hovedkvarter i Carlsbergbyen i København. De har desuden en satellitafdeling i Hillerød, hvor der uddannes sundhedsfagligt og pædagogisk personale. På campus Carlsberg er de mest kendt for at uddanne skolelærere og pædagoger.

Læs mere om University College - København & Hillerød - UCC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thomas B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn