Glade undervisere
Underviser Ayub N. der studere Elektro-ingeniør

Ayub N.

Elektro-ingeniør Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Hej. Mit navn er Ayub og jeg er 24 år gammel. Til dagligt studerer jeg elektroteknologi på DTU, hvor jeg er på min kandidat. Jeg har siden gymnasiet elsket at hjælpe andre med deres udfordringer. Det giver en ubeskrivelig følelse at se personen man hjælper nå sine mål. Jeg har også små søskende som jeg engang imellem hjælper. Dette har givet mig en masse erfaring med hvordan man kan håndterer undervisning optimalt.

Jeg glæder mig til at møde dig, så vi kan blive klogere sammen! :)

Ayub N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Programmering (C) Teknikfag (A) Teknologi (B)
Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Det var selveste H. C. Ørsted, manden, der opdagede elektromagnetisme, der i 1829 grundlagde Den Polytekniske Læreanstalt. I dag er det kendt som Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU, og ligger i Kgs. Lyngby. Her uddannes civil- og diplomingeniører, og DTU er bredt anerkendt som en af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Læs mere om Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ayub N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn