Glade undervisere
Underviser Peter T. der studere Læreruddannelsen

Peter T.

Læreruddannelsen University College - København & Hillerød - UCC
Hej, jeg hedder Peter. Jeg er en 29-årig nyuddannet folkeskolelærer (UCC Carlsberg, 17/1/18) med undervisningsfagene dansk, historie og samfundsfag, og herunder specialisering i læsevanskeligheder, skønlitteratur samt brug af IT i undervisning.

Min motivation for at arbejde hos GoTutor er, for det første, at den personlige undervisningsform tiltaler mig, med sin større opmærksomhed på eleven og bedre muligheder for målrettet undervisning og fordybelse.

Mine forudsætninger for at bestride jobbet som underviser beror både på min uddannelse som lærer, hvorfra jeg har stærke faglige og fagdidaktiske kompetencer, såvel som på min tid på statskundskabstudiet hvorfra jeg har stærke metodiske kompetencer. Jeg har desuden to års erfaring som freelance lektiehjælper, hvor jeg har hjulpet studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser med alt fra læseplaner, korrekturlæsning, sparring/opgavevejledning, synopser, eksamensdispositioner, m.m.

Som underviser er formidlingsevner, overblik og tålmodighed mine største forcer, og jeg bestræber mig på at foranledige dybdegående og blivende forståelse for det givne stof.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Peter T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Historie Samfundsfag

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Peter T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn