Glade undervisere
Underviser Oliver M. der studere Economics and Business Administration

Oliver M.

Economics and Business Administration Aalborg Universitet - AAU
Hej, mit navn er Oliver.

Jeg har boet i udlandet i 18 år og har altid gået på international skole, hvor der primært blev talt engelsk. Kendskabet og glæden ved det engelske sprog vil jeg meget gerne give videre til andre - og jeg har derfor valgt blive underviser hos GoTutor.

Udover engelsk, har jeg også et solidt kendskab til fransk. Jeg har taget fransk undervisning i 6 år, i forbindelse med flere ophold i udlandet.

Jeg har tidligere undervist folkeskole elever og klassekammerater. Det der motiverer mig for at undervise er at jeg meget gerne vil give eleverne den bedste oplevelse i deres skole tid. Det kan være stressende når man ikke kan finde ud af sine lektier. Men når man så tager sin tid, og får den rette hjælp, så kan man sagtens klare det.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Oliver M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk
Oliver M. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Oliver M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn