Glade undervisere
Underviser Frederikke D. der studere Uddannelsesvidenskab

Frederikke D.

Uddannelsesvidenskab Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Frederikke. Jeg er 23 år og læser Uddannelsesvidenskab ved Aarhus Universitet.

Jeg har i omkring 1 år arbejdet som støttelærer for 2 elever fra 5. Klasse, som hver især havde specielle behov, samt fungeret som ”almindelig” lærervikar i vidt forskellige klasser. Dette job har givet mig indblik i, hvilken rolle læring, uddannelse og pædagogik spiller i folkeskolen, og har derudover spillet en afgørende rolle i forbindelse med mit valg af videregående uddannelse. Det er i forlængelse af dette, at jeg har valgt at blive underviser hos GoKarakter.

I min fritid går jeg til sang, og har gjort det i 5 år. Jeg er lidt af en filmnørd, og går derfor ofte i biografen for at se de nyeste film.

Jeg har tidligere været frivillig medarbejder på www.lektieronline.dk og har her fået et godt kendskab til hvad elever i alle aldre har brug for hjælp til samt til flere måder at undervise på.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Frederikke D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Frederikke D. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederikke D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn