Glade undervisere
Underviser Lasse F. der studere Matematik

Lasse F.

Matematik Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Lasse og jeg er 24 år gammel.

Jeg studerer matematik og kemi på Aarhus universitet, jeg er begyndt på mit fjerde år, og er altså i gang med min kandidat. Når jeg er færdig med at studerer vil jeg gerne være gymnasielærer.

Jeg kan utrolig godt lide at undervise, at se en anden persons glæde når han/hun har forstået noget ved hjælp af min undervisning. Jeg har tidligere været FDF-leder og har derfor "undervist" børn og unge før, og det gav mig bare en indre lykke at gøre disse børn og unge glade med min hjælp.

Jeg er kvalificeret til at undervise i matematik og kemi! Jeg er utrolig venlig og sympatisk, og er klar til at undervise i dit tempo, og samtidig kan vi også snakke om andre ting så det ikke bliver så faglig tungt.

Men jeg håber vi får en god undervisning, og at jeg kan hjælpe dig til at blive bedre til matematik og kemi.

Lasse F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C)
Lasse F. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lasse F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn