Glade undervisere
Underviser Christina T. der studere HA. Almen

Christina T.

HA. Almen Copenhagen Business School - CBS
Hej :) Mit navn er Christina og jeg er 19 år gammel. Jeg studerer HA almen - Erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School.

Jeg har en stor interesse for at kunne hjælpe andre med at forstå og løse opgaver, der kan virke vanskelige. Mine erfaringer kommer meget fra min gymnasietid, hvor jeg har været god til at hjælpe medstuderende i de fag jeg er stærkest i; fransk, virksomhedsøkonomi, matematik og erhvervsret. Jeg har altid haft en stor kærlighed for lige netop disse fire fag, hvoraf fransk har været et fag jeg har gået til 4 år ved siden af min skolegang.

Min nuværende uddannelse er matematisk og økonomisk orienteret, med erhvervsret inkluderet i et senere semester og derfor mener jeg, at jeg har kompetencerne til at hjælpe i lige netop erhvervsret og specielt i virksomhedsøkonomi og matematik.

Jeg er en glad, udadvendt og smilende pige, der ser frem til at kunne videregive min viden og ikke mindst hjælpe med det der nu skulle forvolde dig problemer!

Glæder mig til at høre fra dig!

Christina T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Erhvervsret (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christina T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn