Glade undervisere
Underviser Emil B. der studere Biologi

Emil B.

Biologi Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Emil og jeg er 20 år gammel. Jeg er biologistuderende fra Aarhus Universitet med en stor faglig passion. Jeg brænder for biologi, men er generelt fagligt passioneret i de fleste fag (særligt, fysik, kemi, bioteknologi/biologi, historie, religion og oldtidskundskab).

Men endnu vigtigere; jeg brænder for at komme ud og formidle og videregive denne passion til unge mennesker. Dette er også grunden til, at jeg ønsker at komme ud på den anden side som underviser. Som underviser ønsker jeg at skabe et sikkert, seriøst men også et sjovt undervisningsmiljø. Jeg mener at en god undervisning ikke altid behøver at være en envejskommunikation mellem underviser og elev. Jeg tror på at man får de bedste resultater igennem succesoplevelser og ved at prøve at skabe en genuin interesse hos eleven, og netop disse elementer virker særligt motiverende for mig som underviser.

Jeg har gennem min folkeskole- og gymnasietid brugt mange timer som fodboldtræner og holdleder for både unge og børn, og er dermed heller ikke nervøs for at påtage det ansvar som det kræver for at lære fra sig.

Jeg er god til at møde mennesker, der hvor de er. Og jeg glæder mig til at møde dig, og skræddersy dit undervisningsforløb efter dit behov.

Emil B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Bioteknologi (A) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C)
Emil B. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emil B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn