Glade undervisere
Underviser Johanne K. der studere Engelsk

Johanne K.

Engelsk Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Johanne. Jeg er næsten færdig med min bachelor i engelsk og starter en tværfaglig kandidat i dansk og engelsk efteråret 2019. Jeg har didaktisk erfaring på forskellige niveauer. Jeg har været lærervikar, lektiehjælper, foredragsholder og har arbejdet hos Ordbogen A/S, hvor jeg skrev opgaver til folkeskolelever indenfor grammatik til produktet Grammatip og samfundsfag via samarbejdet TV2 News Skole. Det betyder, at jeg ligesom lærerstuderende kender til FFM og andre metadidaktiske koncepter. Ved siden af mit studie er jeg frivillig i forskellige foreninger og skriver digte. Jeg har en stor passion for læring, og elsker især litteratur og sprog. Lige netop min passion er, hvad der gør mig til en god formidler. Jeg vil gerne være gymnasielærer, når jeg bliver færdiguddannet. Jeg har prøvet mange forskellige jobs og roller af og har oplevet, at jeg er aller mest glad, når jeg underviser og formidler. Derfor vil jeg selvfølgelig gerne dedikere så meget af mit liv som muligt til dette. Jeg glæder mig til at høre fra dig, så vi kan snakke om dine behov og ønsker :-)

Johanne K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Johanne K. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Johanne K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn