Glade undervisere
Underviser Frederik V. der studere Bsc. Oecon

Frederik V.

Bsc. Oecon -
Hej, mit navn er Frederik.

Jeg er en ung mand på 21 år, der oprindeligt kommer fra Charlottenlund, og blev student i 2015 fra Ordrup Gymnasium. Herefter havde jeg et sabbatår hvor jeg flyttede til, boede, og arbejdede i det centrale London. Senere blev jeg optaget på Aarhus Universitet, og jeg flyttede derfor til Århus, for at studere på mit ønske studie; nemlig Økonomi.

Hos GoTutor underviser jeg i faget engelsk op til A-niveau, da jeg har en kæmpe kærlighed til både sproget og den britiske kultur. Jeg har igennem flere dele af mit liv boet og opvokset i England, som følge af mine forældres karrierervalg. I alt har jeg tilbragt godt og vel 9 år i London centrum. Dette er også kommet til følge i et karaktergennemsnit på 12 igennem hele folkeskolen og gymnasie.

Derudover underviser jeg også i dansk, dog blot på folkeskoleniveau. Jeg var god til dansk i gymnasiet, men jeg interesserer mig mere for at lære de basale færdigheder fra mig - såsom læsning og stavning.

Jeg er vant til at være den ældste, og har mange erfaringer med at være en rollemodel. Ikke kun som storebror og "den store fætter," men også som anfører i HIK (Hellerups Idræts Klub) som jeg ledte hele vejen til finalen i DM. Endvidere har jeg erfaret pædagogiske evner fra at træne unge 2. og 3. klasser i selvsamme klub, da jeg gik i gymnasiet.

Jeg ser frem til at møde dig!

Frederik V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederik V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn