Glade undervisere
Underviser Josefine A. der studere Student fra Gribskov Gymnasium

Josefine A.

Student fra Gribskov Gymnasium -
Hej, jeg hedder Josefine.

Jeg er 24 år og planlægger at studere Engelsk på universitetet næste år, og det er også primært sprogfag, som jeg er interesseret i at hjælpe med. Engelsk har altid været mit yndlingsfag, men det var især på gymnasiet at jeg fik en stor interesse for sproget og litteraturen. Her havde jeg verdens bedste engelsklærer, der virkeligt formåede at vidergive sin viden og passion på en god og struktureret måde. Det blev helt tydeligt for mig, hvor vigtigt det er at have en lærer der går op i sit fag, og jeg kunne virkeligt godt tænke mig, at være den hjalp en anden på vej til at finde interesse for noget der ellers har været svært for dem. Jeg har 12 i skriftligt og mundtlig engelsk (A-niveau) i gymnasiet.

Derudover holder jeg af at undervise i dansk til folkeskoleelever, da jeg mener det er vigtigt at have en solidt kendskab til sproget allerede fra start.

Ved siden af GoTutor er jeg freelance grafiker og webdesigner. Jeg har mit eget firma, men jeg savner at arbejde med noget der har med andre mennesker at gøre og hvor jeg føler at jeg gør en forskel.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Josefine A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Josefine A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn