Glade undervisere
Underviser Anne V. der studere Cand.med.vet

Anne V.

Cand.med.vet Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Anne! Jeg er vild med at kunne udfordre andre mennesker på en tryg måde, så de på den måde udvikler sig og bliver dygtigere.

Jeg er 27 år gammel og relativt nyuddannet dyrlæge med speciale i heste, og jeg arbejder til dagligt deltid i en hestepraksis - men jeg brænder for at undervise! Og så synes jeg at det er ens vigtigste opgave som underviser, at gøre stoffet interessant for eleven - så bliver det meget sjovere at lære:)

Jeg har gennem min studietid arbejdet som lærervikar og samtidig uddannet studenterundervisere på min uddannelse. I gymnasiet var jeg særligt stærkt i Dansk, Engelsk og Fysik/Kemi. Kva min uddannelsesmæssige baggrund, har jeg også komptence til undervise i biologi.

I frivilligt regi har jeg også undervist på en ungdomslederuddannelse i emner som personlig ledelse, præsentationsteknikker og strukturering og planlægning af egen tid.

Anne V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Naturvidenskabeligt grundforløb
Anne V. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anne V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn