Glade undervisere
Underviser Malene Q. der studere Biomedicin

Malene Q.

Biomedicin Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Malene, jeg er 21 år og er nuværende i gang med mit 5 semester på biomedicin bacheloren på SDU. Jeg har altid været interesseret i naturvidenskabelige fag, og ønsker nu at kunne overdrage lidt af denne passion til andre. Jeg syntes det er spændende at kunne formidle min viden, således elever får en dybere forståelse for emnet, og ikke mindst pensum i helhed. Jeg har ofte hjulpet mine medstuderende, da jeg kan formidle stoffet på andre måder end de typiske lærere kan, og engagerer eleverne. Målet for undervisningen vil være, at skabe en god forståelse for hele pensum og give eleven massere af succesoplevelser via deres forbedring. Jeg glæder mig til at møde dig!

Malene Q. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Bioteknologi (A) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Malene Q. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Malene Q.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn