Glade undervisere
Underviser Alexander S. der studere Idræt og samfundsfag

Alexander S.

Idræt og samfundsfag Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Alexander. Jeg er en frisk og engageret ung mand på 25 år, som elsker at lære fra sig. Jeg bor sammen med min kæreste Line-Sofie på Østerbro i Aalborg.

Jeg er på nuværende tidspunkt igang med at læse en to-fags kandidat i idræt og samfundsfag, hvor jeg er igang med 9. semester. Jeg håber på at få et job som lærer i gymnasiet efter endt uddannelse, hvorfor jeg har taget jobbet som underviser hos GoTutor. Her glæder jeg mig til at dele ud af mine erfaringer og faglige viden.

I min fritid spiller jeg fodbold i Vejgaard Boldspilklub, hvor jeg igennem 3 år også har fungeret som cheftræner for 1, holdet i U17-afdelingen. Det er især derfor, at jeg er rigtig god til at lære fra mig. Jeg er af natur et meget socialt menneske, og blev i år belønnet for mit store arbejde i både ungdomsafdelingen men også på VB's 1. hold for min måde at være på.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Alexander S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Idræt (B) Idræt (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Alexander S. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alexander S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn