Glade undervisere
Underviser Viktoria E. der studere Student fra Egaa Gymnasium

Viktoria E.

Student fra Egaa Gymnasium -
Hej! Mit navn er Viktoria Emilie. Jeg er fra 1997 og er derfor nu en supervenlig 20-årig, der afsluttede sin STX-uddannelse på Egaa Gymnasium i sommeren '17.

På gymnasiet beskæftigede jeg mig med en naturvidenskabelig retning, men vil primært undervise indenfor sprogfakultetet, da jeg efter 3 år med bioteknologi, matematik, fysik og kemi har lært, at sprog er min superkraft.

Jeg elsker selv at uddybe mig i fag, som jeg finder interessante. Selv synes jeg at fag, som jeg er god til er lidt mere interessante, end dem jeg har svært ved. Derfor elsker jeg at få andre til at finde fag, som de før synes var svære og trælse, interessante og sjove.

Jeg tager hensyn til andre (og ved, at alle lærer på forskellige måder), og sætter mig ind i deres behov. Derfor er jeg sikker på, at vi nok skal finde en måde, hvorpå du/den der har lyst til hjælpen kan lære det, som pt. er svært.

I min fritid er jeg en energisk pige, der elsker et kick - det får jeg fra min interesse for surfing. Desuden elsker jeg at rejse, så jeg ikke behøver at surfe i det kolde danske farvand.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Viktoria E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Viktoria E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn