Glade undervisere
Underviser Caroline I. der studere Molekylær medicin

Caroline I.

Molekylær medicin Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Caroline og jeg er 20 år. Til daglig læser jeg molekylær medicin på Aarhus Universitet. Mit studie omhandler menneskekroppen og dets sygdomme på molekyleplan. Jeg beskæftiger mig med forskningsmetoder både i teorien og i praksis.

Interessen for det naturvidenskabelige og specielt biologiske blomstrede op igennem gymnasiet, hvor jeg afsluttede bioteknologilinjen i 2016 og fortsatte direkte på universitetet. Samfundsfag har fyldt en stor del af min senere skolegang, hvor jeg blandt andet gik på Rejsby Europæiske Efterskole, en samfundsfaglig og gymnasieforberedende efterskole, i 9. klasse.

Jeg er underviser, fordi jeg elsker udfordringen i at omsætte min viden og egen forståelse af et emne til noget som også giver mening for personen ved siden af mig. Jeg synes selv man først rigtigt har lært noget, når man kan lære det videre til en anden. Min undervisning af præget af tilpasning til den enkelte elev. Vi lærer alle forskelligt, og skal derfor også undervises forskelligt.

I mit tidligere arbejde i en telebutik, har jeg hjulpet mange ældre mennesker med at forstå deres smartphones. Her blev jeg opfordret til at begynde at undervise, fordi jeg var god til at lære fra mig på baggrund af deres forståelse og ikke min egen.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Caroline I. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Biologi Biologi (B) Biologi (C) Bioteknologi (A) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Samfundsfag Samfundsfag (C)
Caroline I. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Caroline I.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn