Glade undervisere
Underviser Rasmus L. der studere Historie og samfundsfag

Rasmus L.

Historie og samfundsfag Aalborg Universitet - AAU
Hej!

Jeg hedder Rasmus og er 25 år gammel. Jeg er bosat i Aalborg, hvor jeg har taget en bachelor i historie og samfundsfag. I øjeblikket er jeg igang med første semester på kandidatdelen af samme uddannelse. Efter endt uddannelse er mit mål at blive gymnasielærer, og den vej igennem hjælpe unge mennesker til at forstå, hvorfor netop historie og samfundsfag er to fagområder, som kan bidrage til en større forståelse af, hvorfor verden ser ud som den gør, og hvad man så egentlig kan bruge den viden til i den virkelige verden væk fra skolebøgerne og eksamensbordet.

Jeg brænder for at lære fra mig, og hjælpe andre mennesker til at forstå stoffet og de sammenhænge, som vedkommende måske har svært ved at sætte sig ind i og forstå. Jeg er tålmodig og struktureret i min tilgang til at lære fra mig, og er godt inde i alt det stof/pensum, som der undervises i på gymnasieniveau. En kæphest for mig, ift. indlæring og forståelse af et svært stof, er at benytte konkrete eksempler og begivenheder til at eksemplificere og derigennem forstå fx den teori der ligger bagved. Jeg tror på, at det medvirker til, at eleven får øjnene op for de store linjer og sammenhænge i historien eller i samfundet, som kan bidrage bedre forståelse og en mere konkret anvendelse af de ting, som i første omgang virker svære at forstå. Derudover er jeg god til at formidle mig på skrift, og har igennem hele min studietid haft et godt flair for opgaveskrivning, hvorfor jeg også vil kunne bidrage med min hjælp og ekspertise ifm. både større og mindre skriftlige opgaver.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Rasmus L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Rasmus L. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Rasmus L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn