Glade undervisere
Underviser Anne R. der studere Lærer

Anne R.

Lærer University College - Nordjylland - UCN
Hej, Jeg hedder Anne, og jeg studerer på læreruddannelsen i Aalborg på 3. semester. Lige nu studerer jeg matematik, og efterfølgende skal jeg studere kristendomskundskab og samfundsfag.

Jeg er en glad og udadvendt kvinde på 25 år. Jeg ser mig selv som værende engageret, ansvarsbevidst og målrettet. Jeg er meget detaljeorienteret, da det for mig er vigtigt at udføre tingene 100 procent tilfredsstillende. Jeg er en person med et højt drive, der godt kan lide at tænke ud af boksen og afprøve nye idéer.

Derfor underviser jeg hos GoTutor.

Siden jeg selv gik i folkeskole, har jeg gerne ville være lærer, fordi jeg elsker at bruge tid med børn og unge, og fordi jeg ønsker en uddannelse, som beskæftiger sig med børn og unge og deres udvikling. Jeg synes det er fantastisk, at jeg kan være med til at præge børn og unges udvikling til voksenlivet – både fagligt og menneskeligt.

Jeg arbejder hos GoTutor, fordi jeg gerne allerede nu vil arbejde med det, jeg brænder for. Jeg lærer meget teori i undervisningen, som jeg kan bruge i mit arbejde som underviser og mentor. Dette er både inden for psykologi, pædagogik og didaktik. Som mentor er det vigtigt for mig at være en faglig hjælp og støtte i elevernes hverdag, samt det at være med til at skabe succesoplevelser og være en udvikling for børn og unge, der måske mangler motivationen og forståelsen i skolen.

Hvad jeg lægger stor vægt på og finder vigtigt som privatunderviser og mentor:

- At skabe et godt samarbejde med eleven og forældrene, ved at der bliver sat tydelige rammer for forløbet, ved at vi forventningsafstemmer, og ved at have fokus på at evaluere forløbet løbende.

- At skabe en god relation med eleven, så han/hun føler sig tryg ved mig.

- At have optimistisk og anerkendende tilgang til undervisningen og samarbejdet med elven.

- At skabe en varierende undervisning.

- At tage højde for elevens læringsstil.

- At tilrettelægge undervisningen, så eleven hele tiden er i sin nærmeste udviklingszone.

Min baggrund:

Efter gymnasiet havde jeg nogle sabbatår, hvor jeg arbejdede som kundekonsulent hos YouSee, som Souschef hos Rema1000 og som Manager på McDonald's. Selvom jeg ikke direkte har arbejdet med at undervise børn og unge, før jeg startede på læreruddannelsen, kunne jeg allerede i min første praktik på læreruddannelsen mærke, at min erfaring med at lede og udvikle unge mennesker har hjulpet mig meget i min undervisning – både inden for klasseledelse, inden for relationen til eleverne og inden for den didaktiske dimension. Jeg anser det, at jeg studerer på læreruddannelsen, og brænder for lærergerningen som en fordel i forbindelse med jobbet som mentor – både fordi min ambition om at blive lærer medfører stor motivation og engagement, og fordi at den teori jeg lærer på uddannelsen, giver mig nogle værktøjer, som vil gavne mig i min undervisning af børn og unge.

Siden jeg startede på læreruddannelsen, er jeg også blevet lærervikar på Skansevejens Skole. Derudover har jeg hjulpet flere af mine venner med matematik. Blandt andet havde jeg en god ven i min klasse i gymnasiet, som jeg, efter at han have dumpet sin terminsprøve, underviste to gange om ugen i pensum, og gav opgaver for. Han endte med at bestå sin eksamen med karakteren 7. Det var virkelig en stor oplevelse for mig, at kunne se hans udvikling og se lyset gå op for ham. Den følelse vi begge fik, hver gang en ny ting gav mening for ham, er det der gør, at jeg ved, at jeg vil være lærer, og det er derfor, at jeg arbejder som privatunderviser og er mentor hos GoTutor.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Anne R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anne R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn