Glade undervisere
Underviser Erica S. der studere Pædagogik

Erica S.

Pædagogik Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Erica, er 20 år gammel og er flyttet fra solskinsøen Bornholm til den skønne storby København. Til daglig studerer jeg pædagogik på Københavns Universitet på 4 semester.

Jeg har en kæmpe interesse inden for udviklingen hos mennesket, og især hos barnet. Jeg føler, at man igennem undervisning kan opleve en helt fantastisk udvikling hos et andet menneske - at gå fra at ikke kunne det, til at kunne det og til at mestre det - og det er derfor, at jeg er underviser hos GoTutor.

Jeg er storesøster med kæmpe S, og derved har jeg automatisk hjulpet min lillebror med skolen, lektier og diverse opgaver. For mig er begreberne tryghed, forståelse og formidling vigtige begreber i forbindelse med undervisning. For at lære, er det vigtigt at du er tryg både i dine omgivelser, men også med mig. Derfor er det vigtigt for mig, at skabe en god relation. Forståelse kommer af, at vi alle er forskellige og lærer på forskellige måder. Så det handler om, at finde den metode der virker bedst på dig, for at du lærer bedst. I forlængelse kommer ordet formidling. Det handler om for mig, at formidle stoffet til dig, så du skaber en forståelse. Herved vil du selv være i stand til at formidle videre til andre.

Som person er jeg meget glad og smilende og jeg ser mig selv som en pligtopfyldende, ansvarsfuld og positiv person, som jeg mener er gode egenskaber at have som underviser. Ydermere kan jeg hjælpe med alt lige fra opgaveskrivning til fremlæggelser.

Erica S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Mediefag (C) Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (C)
Erica S. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Erica S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn