Glade undervisere
Underviser Emma R. der studere Student fra Aarhus Statsgymnasium

Emma R.

Student fra Aarhus Statsgymnasium -
Hej! Mit navn er Emma, og jeg er fra 1998.

Jeg blev student fra Århus Statsgymnasium med et snit på 11,6 sommeren 2018, og er netop i gang med mit første sabbatår.

Jeg har altid elsket at lære og altid haft nemt ved at motivere mig selv i skolen. Dog har jeg i løbet af min skolegang kendt mange, der har haft problemer med at finde motivation i skolen. Dét synes jeg er en skam, da motivation for mig har været den afgørende faktor for, at jeg har oplevet fagligt overskud og konstant læringslyst.

Jeg har altid holdt meget af at hjælpe mine venner, familie og klassekammerater, hvis de har haft svært ved dele af pensum. Jeg har ofte brugt en lørdag på at hjælpe en kammerat med lektier/eksamen, hvor vi i et roligt miljø har kunnet gennemgå det, han/hun syntes var svært. Jeg oplever, at begge parter får meget ud af den slags lektiehjælp.

Derfor håber og tror jeg, at jeg gennem mit job som underviser hos GoTutor kan bruge egen kreativitet, energi, udadvendthed og ikke mindst egne faglige ressourcer til at gøre en forskel for nogen, der måske ikke altid opfatter skolen som et sted fyldt med succesoplevelser.

Jeg er selv meget bevidst om, hvor stor indflydelse mine egne undervisere har haft på min læring og indstilling til samme, og jeg håber, at jeg kan hjælpe andre med at få flere faglige succesoplevelser med i rygsækken!

Emma R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Design (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsøkonomi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emma R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn