Glade undervisere
Underviser Bugra Y. der studere Ha.Almen

Bugra Y.

Ha.Almen Copenhagen Business School - CBS
Hej! Mit navn er Bugra. Mine interesser ligger i at videregive information og viden. Jeg har klare mål for min fremtid, og dette studiejob er mit første skridt mod dette. Jeg studerer HA Almen på Copenhagen Business School. Jeg har d. 19 Juni 2017 afsluttet HHX, højere handelseksamen i Ishøj (Sydkysten Gymnasium). Mit afsluttende gennemsnit på gymnasiet lå på 10,2, medregnet bonusser. Mine stærke kompetencer ligger i fagene virksomhedsøkonomi, afsætning og international økonomi. Jeg er samtidig stærk i de mere humanistiske fag, hvad angår dansk og tysk. Mine erfaringer er baseret på min hjælpsomhed overfor mine kammerater og mine familiemedlemmer, som også studerer, hvor jeg hjælper dem med tilgangen til forskellige opgaver. Det gælder selvfølgelig de ovennævnte fag. Jeg glæder mig til at dele min viden med dig!

Bugra Y. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Bugra Y. studerer på Copenhagen Business School - CBS

Copenhagen Business School, eller CBS, er anerkendt som en af Europas mest velrenomerede business schools. CBS er over 100 år gammel, og gik før i tiden under navnet Handelshøjskolen i København. De udbyder akademiske uddannelser indenfor særligt erhvervsøkonomi.

Læs mere om Copenhagen Business School - CBS

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Bugra Y.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn