Glade undervisere
Underviser Cornelius V. der studere Samfundsvidenskab og geografi

Cornelius V.

Samfundsvidenskab og geografi Roskilde Universitet - RUC
Hej! Mit navn er Cornelius og jeg studerer min kandidat i Global Development på Københavns Universitet og har en bachelor i Internationale Studier og Geografi fra RUC.

Jeg har en stor viden inden for både national og international politik, sociologi og økonomi. Jeg er god til at skrive, analysere tekster og formulere mig skarpt, både på dansk og engelsk. Ydermere er jeg en sand nørd inden for geografifaget, både natur, kultur- og samfundsgeografien - et fag, der også kan bruges i samspil med de tre andre.

Som tidligere RUC-studerende har jeg stor erfaring med problemorienteret projektarbejde og strukturering af store projekter. Hvert eneste semester skriver vi i grupper problemorienteret forskningsprojekter med dybe analyser, der bl.a. tager udgangspunkt i vores egen empiri. Derfor ville jeg også kyndigt kunne vejlede i store projekter som f.eks. SRO og SRP i Gymnasiet.

At kunne lære sine erfaringer og viden fra sig er en stor fornøjelse for mig. Det som motiverer mig ved at undervise børn og unge, er at kunne bruge mine faglige og pædagogiske erfaringer, til at styrke selvtilliden hos en person og bidrage til at skabe den fremtid personen fortjener. Selv har jeg stor erfaring med børn og unge som spejderleder gennem de sidste 7 år, hvor jeg i dag står med ansvaret med juniortroppen i min spejdergruppe. Det frivillige arbejde som spejderleder har givet mig stærke pædagogiske kompetencer, bl.a. med kurser, der har lært mig om anerkendende tilgang samt hvordan børn lærer forskelligt. Det motiverer mig enormt meget når jeg kan se fremskidt hos mine egne spejdere gennem de aktiviteter jeg planlægger og dette afspejler sig i ligeså høj grad i mit job som underviser hos GoTutor.

Det som gør mig til en rigtig god underviser er jeg har at jeg har mange års erfaring ved at lære fra mig, gennem mit arbejde som spejderleder. Derudover husker jeg stadig tydeligt min tid som folkeskole- og gymnasieelev, og kan nemt relatere til nutidens pensum og de krav, der bliver stillet fra lærerne. Jeg er tålmodig, rolig og anerkendende og sætter høje krav til mig selv i den undervisning jeg leverer. Jeg ved at der forventes klare fremskidt hos den person jeg underviser, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at øge selvtilliden og de faglige kompetencer hos personen, så det kan ende med en god oplevelse og karakter. Jeg glæder mig til at møde dig!

Cornelius V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Geografi Geografi (B) Geografi (C) Naturgeografi (B) Naturgeografi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Cornelius V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn