Glade undervisere
Underviser Marcus H. der studere Student fra Nærum Gymnasium

Marcus H.

Student fra Nærum Gymnasium -
Hej! Mit navn er Marcus og jeg blev student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017.

I løbet af min gymnasietid har jeg opnået stærke faglige resultater, men også været meget aktiv socialt i udvalgs- og elevrådsarbejdet. For mig giver det energi at lære fra mig og arbejde sammen med mennesker - i min tid i gymnasiet har jeg hyppigt hjulpet mine kammerater fagligt og vi har sammen skabt rigtig gode resultater!

Det er vigtigt for mig at bygge selvtillid og selvværd op hos dem jeg underviser, i de fag jeg underviser i. Hvis der er noget min elev har svært ved, kan det kun blive bedre - og det skal jeg nok motivere, at det bliver! Ros og konstruktiv kritik er super vigtigt, og sammen er jeg ikke i tvivl om at min elev og jeg kommer til at skabe gode resultater.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Marcus H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Erhvervsøkonomi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Marcus H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn