Glade undervisere
Underviser Karoline V. der studere Etnologi

Karoline V.

Etnologi Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Karoline. Jeg er 25 år og studerer moderne kultur på Københavns Universitet. Jeg lærte vanvittigt meget på mine tre år i gymnasiet, bl.a. takket være nogle rigtigt dygtige privatundervisere der fik mig til at se med helt nye øjne på de fag jeg beskæftigede mig med. Den oplevelse brænder jeg for at give videre til andre unge.

Det der bl.a. gør mig til en god underviser er, at jeg er stor tilhænger af at møde folk hvor de er og at tilrettelægge lektiehjælp så det passer til den enkelte elev, med det for øje, at undervisningen er sjov og udfordrende på samme tid.

Jeg tilbyder undervisningshjælp i fagene dansk, engelsk, historie og psykologi samt SRP-projekter.

Lidt personligt om mig: Jeg er engageret, struktureret og energisk, og jeg elsker at møde nye og forskellige mennesker! Til daglig tilbringer jeg meget tid med min hund, min familie og dokumentar-sektionen på Netflix. Jeg glæder mig til at undervise dig!

Karoline V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Psykologi (B) Psykologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Karoline V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn