Glade undervisere
Underviser Caroline H. der studere Økonomi (polit)

Caroline H.

Økonomi (polit) Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Caroline. Jeg er fra 1998 og blev student fra Rungsted Gymnasium i sommeren 2017, efter at have fulgt studieretningen Global Business med engelsk, samfundsfag og matematik som mine A-fag. Jeg skal nu starte på mit 2. år af økonomistudiet (Polit) på Københavns Universitet, hvilket jeg er meget begejstret for.

I min fritid elsker jeg at spille basketball. Jeg har faktisk spillet basketball i 10 år - både på landshold og klubhold - og jeg har fra min sport lært, hvor vigtigt det er at finde den rette måde at motivere den enkelte person på, da alle er meget forskellige, og dette kan jeg tage med mig videre til undervisningen.

Derudover synes jeg også, at det er en rar og tilfredsstillende følelse at se folk forbedre sig fagligt. Derfor har jeg valgt at blive underviser hos GoTutor. Jeg har tidligere undervist folkeskoleelever, og derudover har jeg også tit hjulpet mine klassekammerater med lektier/afleveringer gennem gymnasietiden.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Caroline H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Caroline H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn