Glade undervisere
Underviser Victoria M. der studere Student fra Rysensteen Gymnasium

Victoria M.

Student fra Rysensteen Gymnasium -
Hej, mit navn er Victoria.

Jeg har altid været glad for at gå i skole, og det tror jeg på at jeg også kan få dig til at blive.

Jeg elsker faget dansk af flere årsager, særligt fordi der ikke er ét rigtigt svar, men at man netop kan tolke diverse tekster på vidt forskellige måder. Derudover holder jeg også rigtig meget af faget, fordi jeg synes det er utroligt så meget litteratur kan fortælle os. Er du udfordret med dansk, og har du svært ved at forstå hvad en given tekst prøver at fortælle dig, vil jeg med glæde hjælpe. Jeg elsker at der er flere sider af samme sag i dansk, og vil med glæde høre netop din holdning.

Jeg elsker også faget spansk utroligt meget. Grunden til dette er, at jeg både synes det er et af de smukkeste sprog i verden, samtidig med at faget åbner op til ufattelig mange kulturer, ligeså snart man kan har lært det, eftersom det er et verdenssprog. Er du udfordret med spansk, vil jeg med glæde hjælpe, da der er store ligheder med spansk og andre sprog, fx engelsk og fransk, som man kan trække på. Derudover er det vigtigt for mig at eleven føler sig tryg, så eleven får en posoitiv oplevelse.

Jeg tror på at undervisningen skal være varieret, så man får lært diverse emner på forskellige måder, og på den måde kan finde ud af hvordan man lærer bedst, samtidig med at det ikke bliver for ensformigt og kedeligt.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Victoria M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Victoria M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn