Glade undervisere
Underviser Smilla E. der studere Musikvidenskab og engelsk

Smilla E.

Musikvidenskab og engelsk Københavns Universitet - KU
Hej! Jeg hedder Smilla og er 21 år. Jeg er til daglig studerende på Københavns Universitet, hvor jeg læser musikvidenskab og er nu igang med mit tilvalg i engelsk. Jeg udbyder undervisning i engelsk for alle niveauer.

Jeg har tidligere undervisningserfaring som privat klaverunderviser og er i øjeblikket ansat som musiklærer på en folkeskole. Jeg er derfor vant til at videreformidle viden og have med mange forskellige typer af elever at gøre. Specifikt mht. engelsk, så har jeg boet i England som barn og taler og skriver derfor næsten sproget på modersmålsniveau.

Jeg elsker at følge den udvikling, der sker hos den enkelte elev i løb af et undervisningsforløb og gør mit bedste for at gøre undervisningen så målrettet og spændende. Jeg er også interesseret i at have fokus på, hvad der fungerer for lige netop den enkelte elev og justere undervisningen bedst muligt.

Smilla E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Smilla E. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Smilla E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn