Glade undervisere
Underviser Lars E. der studere Nanoscience

Lars E.

Nanoscience Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Lars Erik. Jeg er fra 1989 og læser Nanoscience ved Københavns Universitet.

Jeg har rigtig mange interesser bl.a. naturvidenskab men også sprog - især musik. Jeg er generelt meget glad for alle typer kundskab, og jeg kan meget godt lide at lære fra mig.

Jeg har under tidligere uddannelser oplevet at have undervisere, hvis undervisningsmetoder desværre ikke passede til mig, hvilket, jeg tror, generelt er et stort problem i skolesystemet. Jeg ser det derfor som en stor og ansvarsfuld opgave at kunne formidle pensum på flere måder, så vi sammen finder den måde, der passer til eleven. Alle lærer nemlig forskelligt!

Udover min passion for det naturvidenskabelige felt har jeg også en uddannelse som tonemester fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har i forbindelse med dette arbejdet meget med at give feedback til andre. Det er en rolle, der kræver både sociale og pædagogiske færdigheder samt god generel indsigt i det, der arbejdes med. Det er netop disse egenskaber, der giver mig en stor fordel som underviser, da jeg nemt kan sætte mig ind i de udfordringer, der er, og kommunikere gode forslag til løsninger.

Jeg glæder mig til at møde dig :)

Lars E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lars E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn