Glade undervisere
Underviser Younes D. der studere Tandlæge

Younes D.

Tandlæge Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Younes. Jeg er en ung og frisk fyr fra 1998, som studerer odontologi (tandlæge) på Københavns Universitet (KU).

Jeg er en optimistisk person, som nyder at omgås andre mennesker, og har nemt ved at kommunikere med folk. Dette skyldes nok mit altid høje humør :)

Jeg taler flydende dansk, engelsk, arabisk og har et rigtig godt kendskab til fransk. I min fritid dyrker jeg en hel masse sport, fra fodbold/basketbold til fitness og svømning.

Jeg har valgt at blive underviser for at udfolde mig selv som individ og møde andre mennesker. Det hjælper mig også med at vedligeholde min egen viden i de forskellige fag som du har brug for hjælp til. Jeg kan forklare ting på simple, overskuelige og forståelige måder, så du ikke bliver forvirret efterfølgende. På denne måde kan vi sammen styrke din viden og måske endda også min :)

Younes D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fransk Fransk (C) Kemi (C)
Younes D. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Younes D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn