Glade undervisere
Underviser Birgitte R. der studere Korrespondent i engelsk og fransk

Birgitte R.

Korrespondent i engelsk og fransk -
Hej jeg hedder Birgitte og jeg er korrespondent i engelsk og fransk fra CBS.

Jeg har bl.a arbejdet 15 år med engelsk i private virksomheder. Jeg er desuden eksamineret coach og folk har sagt om mig, at jeg er tillidsvækkende og medlevende.

Jeg er god til at se tingene fra elevens synspunkt og sammen derfra sætte et mål. Som person er jeg tålmodig og vil som lektiehjælper gerne forklare den samme opgave mange gange på forskellig vis for at sikre, at eleven har en fuldstændig forståelse af den. Jeg ser frem til at skabe en god relation med de enkelte elever, hvor vi i samarbejde kan opstille nogle motiverende mål.

Jeg har valgt at blive lektiehjælper, fordi jeg ønsker at hjælpe andre med at få nogle succesoplevelser med disse fag. Jeg er af den overbevisning, at jo dygtigere man som elev bliver til et fag, jo mere interessant og meningsfyldt bliver det. Det at lære noget nyt og fordybe sig i et fag kan være en sjov og spændende proces, og den oplevelse vil jeg gerne kunne hjælpe med.

En af de ting, jeg særligt lægger vægt på i min lektiehjælp er, at eleven får opbygget en god selvtillid og tro på sig selv. Jeg sætter pris på at skabe et sammenspil med eleven, hvor det ikke kun er mig, der snakker og har de “rigtige” svar.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Birgitte R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Birgitte R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn