Glade undervisere
Underviser Line T. der studere Dansk og Psykologi

Line T.

Dansk og Psykologi Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Line. Jeg er fra 1993 og studerer Dansk og Psykologi på kandidatniveau på København Universitet med ønsket om at blive gymnasielærer. Jeg har en kæmpe passion for litteratur, og hvordan den formår både at være underholdende, og samtidig også kan røre ved forskellige samfundsmæssige tendenser. Litteraturen indeholder mange spændende elementer såsom sprogets mangfoldighed, vigtige debatter, nye verdener, og muligheden for fantastisk fordybelse. Litteraturen kan spejle sig i den verden, vi selv lever i - i højere eller mindre grad. Derfor er oplevelsen af litteratur forskellig fra person til person, og det er en diversitet, der er vigtig at omfavne. Det er blandt andet her min interesse for psykologien komme ind i billedet; vi er forskellige individer, der konstant fungerer i relationelle samspil med individerne omkring os. Isoleret set er det hamrende interessant, men når dette psykologiske element ses i litterær regi, støder man på et nyt og spændende lag. Litteraturen er mere end bare de ord, der står på hver side; og psykologien er mere end bare Freud. Jeg håber, at jeg vil formå at gøre Dansk og Psykologi lige så spændende for mine kommende elever, som jeg selv synes, fagene er. Jeg har tidligere prøvet kræfter af med undervisning i Indien og som lektiehjælper hos Ungdommens Røde Kors, hvor det primært var yngre børn, jeg hjalp, og jeg er derfor god til at tale i øjenhøjde. Jeg er god til at tænke i alternativer og respektere den enkelte elevs tempo. Slutteligt vægter jeg gensidig respekt højt, og håber, at det er noget, der vil gavne både eleven og mig i forløbet.

Line T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Psykologi (C)
Line T. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Line T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn