Glade undervisere
Underviser Andreas K. der studere Student fra Rysensteen Gymnasium

Andreas K.

Student fra Rysensteen Gymnasium Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Andreas, 21 år gammel og bor på Vesterbro. Jeg blev student i 2017 fra Rysensteen Gymnasium i København, hvor jeg var tilmeldt studieretningen Verdensprog og Teater med spansk A, engelsk A og drama B.
Jeg har en stor interesse inden for den spansk- og portugisisk sprogede verden. Først, vil jeg gerne sige at der er 500 milioner grunde til at lære spansk, og er dermed det 2. mest talte sprog i verden. Med kendskab til spansk kan man nå langt, både kulturelt, geografisk, sprogligt etc. Fra Spanien til Argentina. Fra Equatorial Guinea til Californien.
Derudover synes jeg generelt det er vigtigt at udvide sit sproglige/kulturelle spektrum, og tilegne sig ny viden gennem tværkulturelle og tværfaglige udviklingsforløb. Jeg er underviser hos GoTutor da jeg gerne vil yde mine sproglige kundskaber, til andre der har udfordringer. Når man er i gang med at lære et sprog, er det yderst vigtigt at kunne forstå kærnestoffet og følge med i undervisningen, ellers har man ikke et særlig stærkt grundlag for at udvikle sig. Som underviser vil jeg kunne tilbyde et trygt, rart og lærerigt miljø i Spansk på A, B og C niveau.

Lidt om mig:
Jeg studerer Europæisk Etnologi på Københavns Universitet, hvor jeg uddanner mig til at analysere og tolke på hverdagslivet. Ellers bruger jeg meget af min tid på at studere, hygge mig med venner og rejse.

Andreas K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Andreas K. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Andreas K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn