Glade undervisere
Underviser Kirsten B. der studere Litteraturhistorie, AU

Kirsten B.

Litteraturhistorie, AU Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Kirsten, jeg er fra 1997, og til daglig studerer jeg Litteraturhistorie på Aarhus Universitet. Jeg har altid haft en stor interesse for skønlitteratur, og jeg nyder at fordybe mig i en god bog. Min glæde ved litteraturen stammer i høj grad fra passionerede undervisere, jeg har haft gennem min skoletid, og jeg ville elske at kunne give noget af den glæde og interesse videre. Udover litteratur interesserer jeg mig meget for musik, og jeg har spillet klaver siden jeg var 7 år gammel. Jeg har tidligere givet privatlektioner i klaverundervisning, og jeg har derigennem fået erfaring og haft gode oplevelser med undervisning. Jeg har i høj grad nydt de undervisningstimer, og særligt det at se eleven udvikle sig, synes jeg er motiverende og givende. Undervisning er desuden en vej jeg overvejer at gå, engang når jeg har færdiggjort mit studie. Jeg vil beskrive mig selv som kreativ, målrettet og ansvarsbevidst. Efter jeg blev student i sommeren 2016 rejste jeg på egen hånd til Norge og arbejdede i et halvt år, for derefter at rejse videre til England hvor jeg ligeledes arbejdede i et halvt år. Gennem disse ophold har jeg lært mange forskellige mennesker at kende med vidt forskellige baggrunde, og jeg synes, det har været med til at give mig en åben og nysgerrig tilgang til folk omkring mig. Jeg glæder mig til at møde dig!

Kirsten B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kirsten B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn