GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Maiken H. der studere Offentlig Politik og Økonomi

Maiken H.

Offentlig Politik og Økonomi Aarhus Universitet - AU
Hej Jeg er en frisk, glad og engageret ung pige fra 1994. Til dagligt læser jeg Offentlig Politik og Økonomi på Aarhus universitet. Jeg er rigtig glad for at undervise, og finder virkelig glæde i at formidle. Jeg har altid været glad for især matematik og samfundsfag og ønsker at dele denne glæde med andre. Derudover kan jeg også undervise i dansk og religion, hvor jeg selvfølgelig også vil yde mit bedste. Jeg har erfaring inden for undervisning bl.a. i mit arbejde på en friskole i forbindelse med mit sabbatår. Derudover har jeg været frivillig lektiehjælper hos Lektier-Online samt privat lektiehjælper på Matematik C-niveau og Matematik A-niveau. Jeg har gode formidlingsevner og er meget pædagogisk i min tilgang, samtidig er jeg god til at forklare kompliceret emner på en simpel måde. Jeg elsker at hjælpe andre og nyder at se andre blive bedre, hvilket er det bedste ved at undervise. . Jeg er fleksibel, glad og yder altid det bedste jeg kan samtidig med jeg sætter mig ind i den enkeltes situation, for på den måde at skabe en god relation og et godt undervisningsmiljø. Det er vigtigt for mig at du som elev føler dig tryg i mit selskab, for at du på den måde kan udvikle dig bedst muligt.

Maiken H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maiken H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn