Glade undervisere
Underviser Claus N. der studere Fysik

Claus N.

Fysik Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Claus, er fra 1995 og jeg læser Fysik på Aarhus Universitet.

Jeg nyder at undervise og har altid gjort det. Siden de små klasser har jeg været brugt som hjælpelærer, og tilfredsheden ved at hjælpe et andet menneske med at forstå et potentielt svært emne er enorm. Da jeg drømmer om at blive forsker lover min fremtidige hverdag også til at indholde meget undervisning.

Jeg er en tålmodig, men energisk og udadvendt person. Jeg brænder for og elsker de naturvidenskabelige fag, især fysik, matematik og kemi, som jeg studerer videre på universitetet.

Claus N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb
Claus N. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Claus N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn