GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Eriona L. der studere Farmaci

Eriona L.

Farmaci Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Eriona Lami, og jeg er fra 1997.

Jeg afsluttede min gymnasiale uddannelse i år 2017, så jeg har gymnasiet friskt i hukommelsen. Jeg er nu i gang med min videregående uddannelse, som er farmaci på SDU.

Jeg er som person sød, sjov og imødekommende, og som din lektiehjælper kan vi opbygge en god relation, hvor vi udfordrer dig på både det faglige og personlige plan. Jeg kan godt lide at undervise og har viden fra både naturvidenskab og humaniora. Derudover ved jeg også, at det ikke er alle, der lærer på samme måde, så derfor er det vigtigt for mig at lære dig at kende, så vi sammen kan skabe en interesse for faget.

For mig er forståelse og øvelse to begreber, der skaber gode læringsegenskaber. Jeg tror ikke på, at folk er født klogere end andre, men i stedet, at man ved at forstå tingene på en anden måde og øve denne metode igen og igen, kan skabe en viden i de pågældende fag, man har svært ved. Min motivation som lektiehjælper kommer af, at jeg tit har hjulpet venner og mine mindre søskende med lektierne. Jeg elsker at se, hvordan den jeg underviser, udvikler sig. Kommunikation er vigtigt, for i skolen lærer læren måske fra sig på en måde, som man ikke forstår. For mig giver det motivation at forklare stoffet på en måde, så eleven forstår det, og når de forstår det, gør det dem glade, og dermed også mig selv.

Endvidere kan jeg også hjælpe dig med dine præstationer samt opgaveskrivning. Formidling er nemlig alt, det hjælper dig med at indse, at du sagtens kan. Så selvom du er genert og fremlæggelser (eller rapporter) måske ikke er din stærkeste side, så kan vi sagtens overkomme dette også. Jeg taler nemlig af erfaring, jeg har selv udviklet mig meget gennem min skolegang, så jeg ved, hvordan det føles.

Eriona L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Religion (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Eriona L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn