Glade undervisere
Underviser Anna V. der studere Tandpleje

Anna V.

Tandpleje Københavns Universitet - KU
Hej, Jeg hedder Anna og er fra 1996. Om mig selv kan jeg sige at jeg er pligtopfyldende, smilende, imødekommende og er altid frisk på en udfordring, Jeg er en meget rolig og tålmodig person og elsker at møde nye mennesker. Jeg kan godt lide at lære fra mig da jeg mener at det er den bedste måde at lære mere selv. Da jeg gik i gymnasiet var jeg altid villig til at hjælpe mine klassekammerater eller mine venner fra lavere årgange med deres lektier. Det var utrolig givende at se dem blive bedre til fag der før havde været svære, med min hjælp. Jeg glæder mig til at undervise dig!

Anna V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Design (B) Design (C) Innovation (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Teknikfag (A) Teknikfag (B) Teknikfag (C) Teknologi (A) Teknologi (B) Teknologi (C)
Anna V. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn