Glade undervisere
Underviser Lucas R. der studere Kemi og bioteknologi

Lucas R.

Kemi og bioteknologi Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Lucas og er en ung fyr fra 1996, som syntes det er super fedt at være lektiehjælper.

Jeg læser til kemiingeniør og jeg syntes at det er spændende fordi vi lærer at bruge vores viden fra gymnasiet til at løse konkrete problemer. Jeg er super dygtig til alt der har med matematik, fysik og kemi at gøre, men jeg er også rigtig god til andre fag som fx engelsk.

Jeg har erfaring med lektiehjælp fra gymnasiet hvor jeg ofte har hjulpet mine kammerater når der var ting som de ikke forstod eller afleveringer som skulle rettes. Når jeg hjælper andre er jeg god til at forklare emnet i et sprog som er simpelt og let at forstå, selvom faget måske er kompliceret for eleven.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Lucas R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Lucas R. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lucas R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn