Glade undervisere
Underviser Emilie T. der studere Jura

Emilie T.

Jura Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Emilie og er fra 1998. Jeg har lige afsluttet min studentereksamen på Marselisborg Gymnasium med et gennemsnit på 11,2 i sommeren 2017. Jeg er meget udadvendt, positiv og aktiv, og jeg elsker nye udfordringer, specielt i samspil med andre mennesker og børn. Derudover er jeg et ordensmenneske, som går op i at overholde aftaler og komme til tiden. Siden jeg var 11 år har jeg været hjælpetræner i Åbyhøj Gymnastikforening for børn fra 3-6 år, og i de to seneste år har jeg været lønnet træner i både rytme- og springgymnastik for piger på 8-9 år. Jeg har deltaget i flere af DGI’s undervisningskurser. Her har jeg lært hvordan man tilpasser læring til en bestemt målgruppe, samt hvordan man bedst muligt lærer fra sig. Arbejdet som træner har givet mig erfaring i at planlægge, undervise og organisere gymnastiktræning for børn og at skabe nær kontakt og relation med disse. Samtidigt har arbejdet også lært mig at have god kontakt og kommunikation med forældrene. Jeg elsker at lære fra mig og er pædagogisk og tålmodig. Jeg ser frem til at undervise dig!

Emilie T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Historie Historie (A) Historie (B) Kristendomskundskab Matematik Matematik (C) Mediefag (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk
Emilie T. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emilie T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn