Glade undervisere
Underviser Ida S. der studere Studerende ved Aarhus Katedralskole

Ida S.

Studerende ved Aarhus Katedralskole -
Hej, jeg hedder Ida og er fra 1998. Jeg går i 3.g på Aarhus Katedralskole, hvor jeg har samfundsfag, engelsk, tysk, dansk og historie på højniveau. Jeg interesserer mig for musik, litteratur, fodbold, sprog, samfund og mennesker. Jeg er et meget socialt, betænksomt og positivt menneske med overskud og energi. Det er naturligt for mig at tage initiativ og ansvar, og jeg har tidligere brugt en del tid på at være elevrådsformand og andet uddannelsespolitisk arbejde. Jeg er vokset op i efterskoleverdenen, hvilket har betydet, at jeg er blevet et meget imødekommende, rummeligt og anerkendende menneske. Jeg har altid holdt af at gå i skole og elsker at få ny viden samt at dele ud af min egen. Jeg har valgt at blive underviser, fordi det er et lærerigt og givende arbejde.

Ida S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ida S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn