Glade undervisere
Underviser Asmus M. der studere Musikvidenskab

Asmus M.

Musikvidenskab Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Asmus! Jeg brænder for at undervise og hjælpe andre med lektier/opgaver, og jeg har altid været den, man kunne spørge om gode råd i gymnasiet. Udover at hjælpe andre i gymnasiet, har jeg været ansat hos MentorDanmark.

For mig er det vigtigste, at eleven lærer noget og bliver undervist på netop sit niveau efter egne behov, og det skader sjældent at have en lidt kreativ tilgang til undervisningen eller bruge, hvis muligt, elevens egne interesser som startskud til ny læring. Jeg elsker at finde forskellige måder at forklare ting på, og eleven vil altid være i centrum med mig som mentor, da jeg ser det som altbetydende for god indlæring.

I øjeblikket læser jeg musikvidenskab på Københavns Universitet; en uddannelse jeg regner med at bruge til at blive gymnasielærer. Jeg glæder mig til at møde dig!

Asmus M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Asmus M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn