Glade undervisere
Underviser Sascha G. der studere Student fra Nørregymnasium

Sascha G.

Student fra Nørregymnasium -
Hej, jeg hedder Sascha! Jeg er en frisk og imødekommende pige på 21 år, som elsker at være i gang både foran skolebøgerne, med familien og udenfor i naturen. Jeg er en meget målrettet person, når jeg først sætter mig noget for så bliver det fuldført. Jeg har en meget tæt og støttende familie som altid bakker mig op i mine beslutninger. Jeg er storesøster til 5 mindre søskende i alderen 2-17 år, så børn fylder meget i mit liv og hverdag. Jeg har altid været meget videbegærlig, og altid haft en passion ved at lære fra mig. Dette medvirker også til at jeg er meget viden opsøgende og altid vil yde mit bedste for at opnå det bedste resultat. Jeg har gennem 5 år arbejdet i en børnehave, og det at jeg har mange søskende i forskellige aldre, medvirker til min forståelse af den enkelte person og har derved givet mig forståelse for at alle ikke lærer ens. Jeg kan derfor hurtigt finde ud af hvordan jeg motiverer og støtter den enkelte bedst. Jeg har et ønske om at blive gymnasielærer, og har derfor valgt at blive underviser!

Sascha G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sascha G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn