Glade undervisere
Underviser Helena-Kristine W. der studere Tysk sprog, litteratur og kultur

Helena-Kristine W.

Tysk sprog, litteratur og kultur Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Helena, og jeg er fra 1996. Til hverdag studerer jeg tysk sprog, litteratur og kultur på Aarhus Universitet med det formål at blive gymnasielærer.

Jeg stiftede bekendtskab med det at undervise, da jeg i mit sabbatår var lærervikar i en folkeskole, hvilket jeg fandt meget givende og spændende. Jeg brænder og har altid brændt for at gå i skole og lære, hvilket er en af grundene til, at jeg ønsker at lære fra mig. Samtidig sætter jeg en ære i at hjælpe andre samt gøre en forskel for såvel svage som stærke elever.

Jeg værdsætter samarbejde, gensidig respekt og ærlighed mennesker imellem, hvilket er afgørende for både at lære og lære fra sig. Selv er jeg udadvendt, fleksibel, ærlig, smilende, hjælpsom og ansvarsfuld. Jeg ønsker at yde mit bedste og opnå de mål, jeg og vi kommer til at sætte i fremtiden. Så lad os nå i mål sammen!

Helena-Kristine W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Helena-Kristine W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn