Glade undervisere
Underviser Nanett J. der studere Engelsk

Nanett J.

Engelsk Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Nanett. Jeg er 22 år gammel og studerer Engelsk på ottende semester med tilvalg i film og medier på Århus Universitet med tilvalg i film og medier. Jeg vil beskrive mig selv som en meget positiv, engageret, givende og nærværende person. Jeg er meget ansvarsbevidst og omsorgsfuld af natur; jeg er en god ven. Jeg har før arbejdet som fast børnepasser, som frivillig i arbejde med børn og som tutor, hvilket har givet mig super god erfaring, og mulighed for at viderebygge mine kompetencer som underviser. Jeg underviser i humanistiske fag som dansk, engelsk, historie og mediefag - og jeg glæder mig til at dele min viden med dig!

Nanett J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Mediefag (B) Mediefag (C)
Nanett J. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nanett J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn