Glade undervisere
Underviser Morten R. der studere Engelsk

Morten R.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Morten, og jeg er født i 1995. Jeg arbejder som underviser hos GoTutor, fordi jeg har en passion for læring. Læring består for mig ikke kun af, at jeg selv læser en bog, men også at jeg underviser. Så længe jeg kan huske, har jeg elsket at undervise. I min verden er der ikke ”dum”; der er kun ”uerfaren”, og en af de største glæder i mit liv, er at dele ud af min erfaring, positiv så vel som negativ.

Lige nu læser jeg til bachelor i Engelsk på Københavns Universitet, med planer om et sidefag i datalogi, for at kunne undervise tværfagligt i gymnasiet. På KU har jeg arbejdet som tutor, og var ansvarlig for at tage godt imod nye studerende til august. Jeg kommer fra en højere teknisk eksamen (HTX), så jeg er sikker i at undervise både sprogligt og naturvidenskabeligt anlagte elever.

I gymnasiet arbejdede jeg som frivillig underviser i Ungdommens Røde Kors’ Lektiecafé Gladsaxe. Jeg underviste børn og unge fra 1. til 9. klasse, og har derfor vænnet mig til at forklare selv enkle ting på mange forskellige måder. Her fandt jeg ud af, at man lærer bedst i sikre læringsmiljøer, så jeg tager altid udgangspunkt i, at hvis eleven laver fejl, så går det aldrig helt galt. Dermed sagt, at jeg selvfølgelig også forbereder elever på, hvad der sker, hvis de kløjes i det.

Det er vigtigt for mig, at alle unge har muligheden og motivationen for at blive til det, de vil, og det starter ofte i skolen og gymnasiet. Derfor er det ikke kun vigtigt at elever forstår pensum, men også at de udvikler sine arbejdsmetoder. På den måde kan de bruge de ting, jeg lærer dem, andre steder end i skolen.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Morten R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Morten R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn