Glade undervisere
Underviser Freja S. der studere Student fra Egaa Gymnasium

Freja S.

Student fra Egaa Gymnasium -
Mit navn er Freja, jeg er fra 1997 og jeg har netop afsluttet gymnasiet i sommeren 2017. Jeg bor i Risskov i Aarhus.

Jeg er en udadvendt og glad pige, der er nem at snakke med. Det vil jeg særligt gøre brug af som lektiehjælper, og her vægter jeg det afslappede miljø særligt højt. Når vi mødes, kommer vi til at tage tingene i dit tempo, og jeg er meget interesseret i at lære dig at kende samtidig med, at vi arbejder os gennem lektierne.

Udover det sociale er jeg også motiveret af at kunne viderebringe de kompetencer, jeg selv har opnået gennem min skolegang, og jeg håber, at det gode arbejdsmiljø vil kunne bidrage til at skabe en tryghed hos dig omkring skolegang og lektier.

Selvom jeg ikke har decideret erfaring med at undervise, så er jeg af natur et hjælpsomt væsen, og jeg har derfor ofte hjulpet venner og familie med diverse faglige sager over en kop kaffe eller tre.

Jeg glæder mig til at møde dig :-)

Freja S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Freja S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn