Glade undervisere
Underviser Mads S. der studere HA Almen

Mads S.

HA Almen Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Mads. Jeg er fra 1995 og studerer HA Almen på Aarhus Universitet. Jeg er stor sportsentusiast og sætter stor pris på fællesskabet med studiekammerater og kollegaer.

Jeg deltog i foråret 2017 i et mentorprogram på AU, hvor jeg var tilknyttet en ældre studerende. Mentorforløbet gav mig meget og det har fået mig til at se vigtigheden i at kunne give videre til andre, og det har jeg lyst til!

Jeg er en stabil og velforberedt underviser, som altid er klar på nye udfordringer. Jeg brænder for at lære fra mig, og jeg bestræber mig altid på at gøre det sjovere og nemmere at lære fagene.

I forhold til uddannelse så har jeg en 3-årig STX bag mig. På gymnasiet var mine yndlingsfag matematik og erhvervsøkonomi, begge fag fangede hurtigt min interesse og jeg bruger dem stadig hver dag på mit studie. Jeg har efter skole ofte hjulpet andre medstuderende med skolerelateret opgaver og ligeledes har jeg i løbet af mange år hjulpet min lillesøster med lektier og her især matematik.

Det der gør mig til en god underviser er at jeg er tålmodig, jeg er god til at skabe den røde tråd og jeg formår at holde eleven fokuseret mod målet. Forskellige elever lærer på forskellige måder, så det er også vigtigt at jeg sammen med eleven finder de mest optimale læringsmetoder så eleven får det mest mulige ud af undervisningen. Jeg deler også gerne ud af min erfaring fra min gymnasietid hvis eleven er interesseret i dette. På gymnasiet har man jo mange forskellige fag og selvom alle ikke er lige sjove så gælder det om at finde en interesse i hvert enkelt fag, hvilket gør fagene mere fangende, som videre gør det lettere at score de bedre karakterer.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Mads S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B)
Mads S. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mads S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn