Glade undervisere
Underviser Sara G. der studere Velfærdsteknologi

Sara G.

Velfærdsteknologi Syddansk Universitet - SDU
Jeg hedder Sara, og er 20. Jeg har læst ét år til biomedicin, men skifter uddannelse til velfærdsteknologi, efter sommeren 2017. Jeg synes det er MEGET vigtigt, at børn/unge får den hjælp de har behov for, i forhold til skole/uddannelse. Det er deres færdigheder i skolen, der har betydning, for deres fremadrettet uddannelse. Jeg ønsker at hjælp børn og unge indenfor de naturvidenskabelige fag, da det er her min store passion ligger. Jeg underviser derfor i matematik på alle niveauer. Med en god forståelse inden for matematikken, mener jeg, at man kan komme langt i andre naturvidenskabelige fag. Jeg elsker at lære fra mig og glæder mig til at undervise dig!

Sara G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sara G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn