Glade undervisere
Underviser Sena Z. der studere Jura

Sena Z.

Jura Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Sena, og jeg er fra 1994. Jeg blev student fra Nordfyns Gymnasium i år 2015, og i dag studerer jeg jura på Syddansk Universitet. Jeg har ca. fire års erfaring som underviser og lektiehjælper hos Dansk Flygtningehjælp på lektiecafeen i Otterup. Min erfaring er baseret på at undervise nytilkomne udlændinge i alle aldersgrupper i dansk sprog, hjælpe dem med forskellige lektier og sætte gang i de aktiviteter, som lektiecafeen tilbyder. Derfor ved jeg, hvordan et lektiehjælpsforløb skal tilrettelægges og struktureres, således at det giver bedst mening for den pågældende. Jeg er ydermere ansat som instruktor ved Juridisk Institut på SDU. Jeg går meget op i at hjælpe andre mennesker, hvilket gør, at jeg er særdeles engageret, når jeg yder lektiehjælp. Som person er jeg pligtopfyldende, udadvendt og evner at tage hensyn til børn og unge. Jeg glæder mig til at undervise dig!

Sena Z. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (B) Religion (C)
Sena Z. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sena Z.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn